PRODUK

PRODUK PELBAGAI

 ILMU RAHSIA IBU DUIT & RAHSIA MENARIK KEKAYAAN
 Jika ada Jalan untuk menggandakan Kekayaan , hanya yang ada perasaan Ego dan Dengki sahaja menolak. Kerana dalam Dunia ini terdapat yang zahir dan batin. Andainya dah banyak kali berusaha dan tidak mampu lagi untuk dapat menikmati kehidupan yang diimpikan. Andainya masih ada lagi kekeliruan nak buat apa dalam hidup dari segi kerjaya.

Andainya banyak perkara nak di selesaikan tetapi tidak berkemampuan. Percayalah apa yang terhasil di luar adalah refleks daripada dalaman. Duit bukan segala-galanya tetapi segala-galanya Duit. Hari ini jika kita bujang mungkin kita ingat pencapaian hidup kita ialah Kahwin. Ingat bila dah dapat kahwin cukuplah buat apa nak ada duit banyak-banyak. Bila dah kahwin baru tahu dan kena batang hidung yang duit main peranan pentingdalamkebahagiaan rumah tangga.

Walaupun masa banyak bersama keluarga tapi duit sikit, pun boleh timbul isu “hilang mood” dan boleh jadi gaduh. Masakan tidak, bila sang isteri minta beli susu anak, minta beli baju baru, minta barang dapur, minta duit bayar astro, minta duit bayar sewa, bayar api air, minta kabinet,mintabuat majlis hari jadi…sesungguhnya mereka minta tanpa tahu yang kita ni ada duit atau tidak. Percayalah, saya sudah melaluinya.

Sebab itu sewaktu saya menghadapi kesukaran hidup,tiada siapa yang tahu dan tiada siapa yang boleh bantu. Kecuali saya berusaha sendiriuntuk dapatkan jalan keluar. Alhamdulillah, Allah ketemukan saya dengan jalanmelalui sahabat baik saya yang boleh dikatakan memahami antara satu sama lain.

Disetiap kesukaran pastinya akan muncul peluang kejayaan. itu yang saya pegang selama ini. Saya ketemuiilmu pelengkap diri yang sungguh luar biasa kehebatannya dan terbukti keberkesanannya. Bukan nak promot lebih-lebih tetapi ini adalah hakikatnya. Saya telah jumpa jalan keluar dari hidup susah, tak ada duit dan sedang membina kekayaan yang akan bertingkat kali ganda jika dipanjangkan umur dan diizinkan Allah.

Jika ikutkan perasaan tamak dan pentingkan diri, sayatidak akan berkongsidengan sesiapa ilmu ini dan simpan sahaja. Sebenarnya pada asal saya memang niat untuk kongsi dengan sesiapa sahaja tetapi semua orang yang saya jumpa perlekehkan dan persendakan. Tentulah sebab saya nak kongsi dengan mereka bagaimana nak hasilkan IBU DUIT…Hahahaha...Pergi Jalan lah…!!! Kata mereka.

Bila dah berhasil baru mereka buka mata...itulah apa yang saya fikirkan. Sesungguhnya orang lebih mempercayai yang logik dari yang tidak logik. Jika begitulah kepercayaannya, pastilah tak pernah terfikir perkara-perkara yang diluar tahap pemikiran manusia seperti syurga dan neraka. Atau rupa paras bidadari yang sekali pandang akan termenung selama 3 bulan tanpa makan minum...sampai begitu sekali…macam mana tu? Ibu duit istilah mudah tetapi sebenarnya duit yang dimaksudkan ialah ia boleh menarik duit-duit yang ada di seluruh penjuru alam ini.

Bagaimana ia boleh menarik duit ? Duit yang di beri itu sudah di masukkan tenaga positif yang berfungsi menarik segala unsur positif seperti duit kepada tuannya. Rezeki Allah beri bukan sekadar duit sahaja tetapi termasuklah rezeki dapat kawan bagus, kesihatan baik, member belanja, dapat naik pangkat.

Banyak sungguh rezeki yang ada dan Allah itu Maha Pemurah!! ( Ini bukan skim tarik-tarik duit atau black money atau pemujaan jin dan syaitan yang direjam itu) “Beruntunglah bagi siapa yang tahu ilmu ini dan amat kasihan bagi yang tidak tahu kerana bagi yang tidak tahu akan menggunakan jalan sukar untuk hasilkan duit tapi bagi yang tahu dan mempunyai ilmu ini akan mendapat limpahan rezeki yang berlimpah ruah melalui jalan diredhai dan senang. 100% benar dan mengikut panduan Islam” IBU DUIT PILIHAN:

RM1
 RM10
RM20
RM50
rm100

Nota: Setiap kategori Ibu Duit ini ia berlainan Fungsi. Contohnya Ibu Duit RM1 diselaraskan untuk menarik lebih banyak duit RM1. Begitu juga kategori Ibu Duit yang lain. Lebih besar nilai IBU Duit bererti lebih besar tenaga / khasiatnya. Teorinya ? Berapa banyak perkara yang anda boleh beli dengan RM1 berbanding RM100 ? Jika anda minat untuk mempelajari dan miliki ilmu RAHSIA IBU DUIT ini, emailkan ke syukgenting@gmail.com dan bagitahu mengapa anda perlukan ilmu ini.

Rezeki orang lain-lain. Bagi yang tiada hak atas ilmu ini memang tidak akan menerimanya kerana ia tertutup rapat peluangyang terbentang luas kepada orang itu. Semoga kita antara orang-orang yang mendapat hidayah dengan amalan yang dapat dibekalkan ke kehidupan selepas alam ini. Email ke : syukgenting@gmail.com (PENTING : Beri alamat penuh rumah anda untuk penghantaran maklumat secara manual) PENGUMUMAN TENTANG IBU DUIT : Disini, ada 2 pilihan, iaitu :( 1) Untuk membeli ibu duit atau (2) membuat ibu Duit (penyelarasan).

Jika nak beli ibu duit Maharnya : hantar Email ke syukgenting@gmail.com Jika nak belajar ilmu untuk penyelarasan ibu duit , ambil pengijazahan peringkat Super Grand Master Tendai. “ATAU” SMS TAIP : MINAT UNTUK MILIKI IBU DUIT HANTAR KE 019 2959366
Khasiat Kasturi TAUHIDOL ASROR Berdasarkan kajian yang dibuat oleh ilmuwan Islam terutamanya Imam Ibnu Qayyim Al-Jauziyyah R.A. dan ahli-ahli perubatan Islam, maka kasturi didapati mempunyai banyak khasiat, antaranya:-

1) Memberi kekuatan pada roh Haruman adalah santapan roh, manakala kasturi adalah merupakan sewangi-wangi dan sebaik-baik haruman sebagaimana sabda Nabi SAW: “Sebaik-baik wangian adalah minyak kasturi” (Hadis Riwayat Muslim)

2) Menenangkan Jiwa
3) Mencerdaskan akal dan menyihatkan otak
 4) Menghilangkan ketakutan dan kebimbangan
5) Menghilangkan debaran jantung
 6) Menghilangkan Sesak Nafas
 7) Melegakan Lelah (Asma)
8] Menyedarkan orang yang pengsan
9) Memperkuatkan organ luaran tubuh
10) Memperkuatkan organ dalaman tubuh
11) Menghilangkan rasa gementar
12) Menghilangkan sejuk tubuh
 13) Membuang angin yang berlebihan dalam tubuh
14) Menawarkan racun atau bisa-bisa binatang
15) Menghilangkan kesakitan sewaktu kencing
16) menjernihkan mata putih pada mata
17) Berfungsi memelihara kesihatan secara keseluruhan
18] Mencegah wabak penyakit
19) Melanjutkan usia
 20) Meredhakan Allah SWT, menyukakan para malaikat dan orang-orang soleh, dan sebaliknya dapat mengusirkan syaitan laknatullah dan kuncu-kuncunya. Menurut Imam Syafie R.A. bahawa antara perkara yang dapat menguatkan badan jasmani ialah dengan mencium bau-bauan yang harum (spt kasturi).

KHASIAT BAGI TUJUAN PERUBATAN

“Kebanyakan jin benci kepada bau yang wangi kerana jin sangat menyukai bau yang busuk. Bau yang busuk sangat ‘menyegarkan’ jiwa dan secocok dengan naluri kejiinnan mereka. Oleh itu teknik yang amat praktikal ini sangat mujarab untuk semua jenis gangguan terutamanya gangguan jin ‘asyiq’.

Jin asyiq adalah jin yang berdamping dengan seseorang kerana jatuh cinta dengan manusia tersebut bahkan ada yang mendakwa telah berkahwin dengan pesakit! Pesakit hendaklah sentiasa memakai minyak wangi di kemaluan depan dan belakang sama ada lelaki atau perempuan. Pesakit hendaklah memakai minyak wangi di ‘37’ point di tubuh badannya setiap malam.

Point tersebut adalah:
1: Sapu pada ubun-ubun.
2: Belakang telinga kiri dan kanan.
20: Di semua hujung jari tangan dan kakinya. Antara kuku dan kulit.
2: Dua lubang hidung.
2: Dua lubang telinga.
2: Dua kening berdekatan mata.
 1: Sekeliling mulut. 2: Dua puting payu dara.
 2: Dua kemaluan depan dan belakang. (kubul dan dubur)
1: Lubang pusat.
2: Leher kiri dan kanan.

 Jika anda perhatikan semua point tersebut adalah rongga-rongga yang terdapat di tubuh badan kita. Inilah tempat masuk dan keluar makhluk jin ke dalam tubuh manusia. Sekiranya jin ingin mendekati maka ia akan menjauhkan diri kerana bau wangi. Sekiranya ia telah ada di dalam tubuh badan, insya Allah ia akan keluar kerana tidak tahan dengan aura aroma bau wangi tersebut…
Kesemuanya kasturi hitam tauhidol asror ini telah dibacakan dan dimaksukan di zikirkan selama beberapa hari, energi shifa,melalui zikir zikir ismu zat,ismul azom,asmaul husna,ayat ayat al quran serta doa doa mujarab bagi menjamin kualiti dan kemujaraban.sesuai buat mandian untuk tujuan ganguan kesan sihir dan makhlus halus
MAHAR:RM50
*pesanan bole ditempah melalui talian sms 019 2959366 untuk tempahan atau melalui email:syukgenting@gmail.com

 


No comments:

Post a Comment